Post by thyinebespocen on Feb 9, 2022 16:10:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Tas ir labs, bet tas ir tāpat kā citas līdzīgas spēles
Spoles cilvēks
Pārāk atkārtojas
Tāda pati torņu apvienošana, ko redzēju iepriekš.....
It kā es nezinu, bet tas ir labāk, jo jūs varat atjaunināt datumu, lai iegūtu vairāk monētu vai vairāk putnu, lai iegūtu 4 monētas un dārgakmeņus
Garlaicīga un atkārtota spēle.
Nav slikti. Labs veids, kā pavadīt dažas minūtes.
Jauki joki, brīnišķīgs mākslas stils, jautrs stāsts, kas mani izklaidē, un es vēl neesmu sasniedzis punktu, kurā reklāmas kļūst nepieciešamas, lai virzītos uz priekšu. Reklāmas līdz šim pilnīgi neuzkrītošas. Jauka ideja apvienot spēles, torņu aizsardzību un dīkstāves.
Forši
Garlaicīgi......
Vienīgā spēle, ko esmu redzējis, kur var tikt sodīts par dārgakmeņu izmantošanu. Tāpat kā tad, ja esat iztērējis dārgakmeņus un RNG jūs ienīst, tie būtībā atņem bonusus... jo jūs neiztērējāt pietiekami daudz dārgakmeņu. Pilnīgi stulbi
Spēlēju to 2 nedēļas, tad aizmirsu, vēl 6 mēnešus vēlāk pa telefonu, spēlējot šur tur. Es pastāvīgi saņemu zemus torņus, zaudējot interesi. Kāpēc mēs nevaram modernizēt torņus un radīt tikai labus torņus?
Jautra spēle, un man patīk torņu animācijas. Daudzām no šīm apvienošanas spēlēm vienkārši palieliniet numuru uz torņa, taču katrs tornis šķiet interesants un animēts. Arī jautrs stāsts.
Spēle ir bezgalīga, par īstiem mērķiem nav jārunā, izņemot kroga uzlabošanu, kas ilgst mūžīgi, un tad tu ej un uzzini, ka bonusi pasaulei, ko tu it kā atbloķēsi, patiesībā neko nedara. Piemēram, saskaņā ar spēli man ir 400% iespēja iegūt dārgakmeni katru reizi, kad atveru kasti.Tomēr es atveru kasti pēc kastes un bez dārgakmeņiem.
Jauka spēle, un tā ir ļoti aizraujoša
Karikatūras grafikas noteikti, taču tas ir 5 vērts, jo reklāmas ir gan neobligātas, gan lielākoties nevajadzīgas. Arī viņu īpašajai valūtai ir labs krituma līmenis kā reta prece. Vispār stabila spēle, paldies, ka izveidojāt lielisku tālruņa spēli, nevis daudziem no tiem, manuprāt.
Vajag vairāk darīt
空飛ぶリムジンロボットカートランスフォーム:警察ロボットゲーム アドベンチャー ulh
Forša spēle
Tā ir ļoti jautra spēle. Man patīk spēlēt, lai gan visas dienas garumā. Esmu saskārusies ar kļūdu, par kuru es neesmu saņēmis nekādus ikdienas atlīdzības vai dārgakmeņus dienā, kad diezgan ilgu laiku esmu iestrēdzis 8. dienā ikdienas pieteikšanās laikā. Noskaidrojiet, kur es varu atrast klientu atbalstu, lai mēģinātu to novērst. Esmu mēģinājis atiestatīt tālruni un piespiedu kārtā apturēt spēli, nekas to nav labojis
Lieliska spēle. Pat ir sadaļa, kurā varat ieslēgt reklāmas, lai palielinātu lūžņu apjomu par 10%. Lieliska reklāmu integrācija. Mīļākā spēle tikai bc no reklāmu ieslēgšanas un izslēgšanas funkcijas.
Pagaidām viss ir labi, lai būtu vairāk iespēju
Ots nav slikti, bez kļūmēm vai problēmām, bet c kā n kļūst mazliet garlaicīgs pēc kāda laika. Tomēr labi nogalina laiku.
Pārsteidzoši lieliski. Bez reklāmām, ja vien jūs to neizvēlaties. Nav kaitinošu paziņojumu, kā to dara dažas lietotnes. Tā ir sapludināšanas spēle ar diezgan progresīvu un labu grafiku. Noteikti labāks par lielāko daļu, ko esmu mēģinājis
Pēc kāda laika man tas pārāk atkārtojas
tā darbojas dīkstāvē, līdz jūs atverat dvēseles tavernu.
Castle Fusion Idle Clicker Vabaajamängud rps
Šī ir ļoti laba spēle, un es priecājos, ka tā ir dīkstāves spēle, lai es varētu turpināt pelnīt vairāk dārgakmeņu, kad es daru skolas darbu (jā, es mācos skolā), bet jebkurā gadījumā tā ir patiešām laba spēle, un es noteikti ieteiktu šo spēli jebkuram citam. kuri vēlas spēli, viņi var spēlēt pat tad, kad nesarunā tālruni.
Ļoti atkārtojoša spēle Garlaicīgi, un tajā nav nekā, un es nedomāju neko vairāk kā jebkuru citu sapludināšanas spēli. Tā ir vēl viena traka spēle ar ļoti sliktu grafiku un skaņu un kaitinošām reklāmām un dārgakmeņu pirkšanu bez īstas spēles, jūs atverat tikai kastes, tas ir viss, kas ir ļoti ļoti slikti. nekad nespēlē
Mēs ar Ssundee un crainer minecraft esam strādājuši pie tā paša pēdējos mēnešus, un es strādāju pie projekta vadības projekta, un jums būs jāsadarbojas ar mani šajā jautājumā ar komandas vadītāju, un es nevarēšu iegūt šī dokumenta drukātā kopija kopā ar jums, jo mans pašreizējais darba devējs nosūtīs pilnu dokumentu manas konturijas tiesas prezidentam 6. Šis būs arī pirmais Atriebēju līguma projekts, kuru es esmu izstrādājis ar savu darba devēju un
Spēle sāka atkārtoti avarēt, veicot vairākas sapludināšanas dažādos līmeņos
Nedaudz atkārtojas
Garlaicīga stulba spēle
Šī nav īsta spēle. Nav kļūmes stāvokļa. Ja notīrīsit savu dēli, saturs pārtrauks nārstošanu un nārstē tikai tik daudz, cik var izturēt jūsu iestatījumi. Mobs pat pazūd no vienas zonas uz otru. Tas nav nekas vairāk kā klikeris, kas pastāvīgi tver jūsu maku un izspiež jums reklāmas.
Tāpat kā jebkuru citu sapludināšanas spēli, ko esmu spēlējis, bet kaut kādu iemeslu dēļ nav skaņas iestatījumu iespējas?
Slooow
Briesmīga spēle nespēlē
Paldies Dievam! Beidzot es saņēmu spēli, kas ir tieši tāda pati kā reklāmās! Šī ir laba spēle, man patīk spēle un koncepcija, kas apvienoja TD un sapludināšanu!
Es to atinstalēju. Man ļoti patīk spēle, bet APSTĀJIET dialogu. Tas bija kaitinoši pēc tam, kad es sapratu spēli. Vienkārši apstājieties ar to. Tas ir par daudz. Dievs, es nekad neesmu spēlējis spēli ar tik daudz dialogu.