Post by thyinebespocen on Feb 9, 2022 15:45:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Botworld Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Botworld Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs primogems kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Botworld Adventure 2022 version ▞▞▞
Jā, tas ir labi, bet kāpēc man ir jāizveido savienojums ar internetu, lai piekļūtu saviem bezmaksas materiāliem? Es nevaru doties uz bīstamajām zonām, jo savienojums ir pārāk zems. Izstrādātāji pārāk daudz koncentrējas uz reklāmām, tas ir tik kaitinoši.
😀😃😄😀😃😀😃😀😃😀
Es nevaru izveidot jaunu varoni vai sākt jaunu spēli.
Nekad nespēlējiet šo spēli. Kurš gan vēlētos gaidīt 6 stundas tikai blakus uzdevumam? Vai arī nerunājiet par reklāmu skatīšanos, ikreiz, kad tas jums parādīs 30 sekunžu reklāmas. Pēc noteikta laika es atklāju, ka šī spēle ir bezvērtīga.
Happy Hop: Kawaii Jump Arkadne igre kbye
Laba spēle un vienīgā kļūda ir tā, ka dažreiz jūs mēģināt staigāt kaut kur spēle sasalst un jums ir jāizvairās no vietas, kur spēlēt spēli, kā arī ir grūti sarunāties ar mēru, bc tas arī sasalst, kad tu pienāc viņam tuvu, lai runātu viņu.
Spēles kvalitāte kļūst zemāka, jo ilgāk spēlējat
Tātad acīmredzot jūs nevarat pārspēt Astrid 6. līmeni, kamēr esat gandrīz 9. līmenis. Atinstalēta
Botworld Adventure Ролевые orr
Tiek ielādēts vairāk nekā 8%, mēģināja to instalēt atkal un atkal, taču spēle ir sarežģīta pat mūsdienu vadošajā tālrunī.
Es iepriekš neesmu rakstījis atsauksmi par nevienu lietotni. Tas, ka es šeit uzrakstu atsauksmi, nozīmē, ka tas noteikti mani ietekmēja savādāk nekā vairums citu lietotņu. Šī ir tik burvīga maza spēle. Protams, tai ir savi "mobilās spēles" elementi, taču tajā nav reklāmu, kas traucētu spēlēšanai, un fakts, ka varat spēlēt bez nepieciešamības, manā grāmatā ir liels ieguvums. Vienīgi nožēloju, ka nekad iepriekš nebiju dzirdējis par šo spēli. Tas ir brīnišķīgs! Šī spēle noteikti ir paveikusi monstru kolekcionēšanas uzdevumu!
Es domāju, ka bīstamajām zonām ienaidniekiem vajadzētu būt mazāk par 15%. Un vēl zeltu, lūdzu! Un pārveidojiet episko robotprogrammatūru. Viņus apspiež viena līmeņa rets un īpašais robots, un viņu unikalitātei praktiski nav nekā īpaša. Piemēram, vīrusa uzbrukums ir tik mazs, ka viņš nevar nevienu pareizi nogalināt, un viņa uzlaušana notiek tik vēlu, ka tas padara viņu bezjēdzīgu, neskatoties uz viņa retumu.
Es piešķīru pilnu zvaigzni, jo jūsu spēle ir interesanta, piemēram, stāsta režīms šajā spēlē es spēlēju šo spēli, šī automātiskās cīņas funkcija ir interesanta, taču, lūdzu, varat mainīt grafiku, lūdzu
Izskatījās jautri, saglabāšana neizdevās atkal un atkal. Zaudēju visu progresu, ir pārāk apgrūtinoši atkārtot vienus un tos pašus uzdevumus, nezinot, ka mans progress tiks saglabāts.
Botworld Adventure ایفای نقش gkh
Super jautra spēle! Esmu bijis atkarīgs. Es vēlos, lai līgumos būtu lielāka dažādība, bet tas ar laiku varētu pieaugt. Viena lieta, ko es ievēroju, ir tāda, ka man ir bijis gandrīz neiespējami dabūt pēdējo laivas gabalu laivai 10 no bīstamās zonas. Es zinu, ka tas ir sarežģīts apgabals, bet es nekad nevaru tikt pusceļā līdz gabalam, neskatoties uz to, ka esmu stratēģisks un pēc iespējas ātrāk sakārtoju robotus... visi maršruti noved pie tā, ka man ir jāiet no viena gala līdz kartes otram, tad riņķo apkārt, lai dabūtu gabalu...
Kā nomainīt ballīti operētājsistēmā Android, es nevaru pārvietoties pēc tam, kad to aizpildīju ar pirmajām, kuras saņemat? Laba spēle vienkārši nevar spēlēt rn, lūdzu, atbildiet ar kaut ko, kas man trūkst
😀😀😀
Nevajadzīgi sarežģīti
1.) Šķiet, ka nav jāmaksā par spēlēšanu 2.) Grafika un komunālie pakalpojumi ir labi uzbūvēti 3.) Pienācīgs sižets 4.) Brīvas viesabonēšanas iespējas 5.) Daudz darbības / iesaistīšanās. 5.) Daudz uzlabojumu/spēju. Šo iemeslu dēļ es tai piešķīru 5 zvaigznes.
Tā ir interesanta un unikāla spēle. Dos 4 vai 5 zvaigznes, ja darbosies bez aizķeršanās un nesabruks. Es spēlēju botworld uz Samsung A71
tas ir bijis patiešām jautri, bet arī diezgan buggy. iesaldē diezgan lielu summu. Rediģēt: tas kļuva labāks ar v1.1.1... un pēc tam kļuva tik daudz sliktāks ar v1.1.4. Pēc 2 minūtēm spēles vadības ierīces tiek bloķētas. Tas ir tikai pietiekami ilgs laiks, lai jūs nokļūtu bīstamajā zonā vai komandas kausā, un tad tas sasalst un liks jums to atbrīvot, kad pārlādējat...
Pagaidām viss ir labi, bet atvainojiet, es jums piešķiru 3 zvaigznes, jo kāpēc ienaidnieks un cits spēlētājs nekad neņem savu robotu kaujā? Tas ir tik negodīgi
Kurš pie velna domā, ka tik daudz ienaidnieku ir OPEN WORLD spēle ir laba ideja... Jebkura ideja, ko nozīmē OPEN WORLD...
Sākās jautri, bet galu galā kļuva par nejauku, mazo sasmalcināšanas pasākumu, kurā varat virzīties uz priekšu, tikai ievadot ikdienas laika ierobežotu gadījumu. Nožēlo, ka samaksāju par "sezonas abonementu", pirms spēlēja mazliet ilgāk.
Pirmkārt, šī ir labākā spēle, ko esmu spēlējusi, un tā ir bezmaksas! līdzsvars un jautrība spēlēt bez spiediena, tā man ir pilnīga pakete! ak, jūs varat spēlēt tiešsaistē un bezsaistē, tāpēc man tas patīk!!! manai meitai patīk šī spēle, visi varoņi, dzīvnieki un roboti.. Esmu gatavs maksāt par šo spēli, bez kavēšanās un problēmām, ar kurām saskaros. manam Huawei mate 20 pro šī ir ļoti viegla spēle, lai mana diena varētu to spēlēt arī savā vecajā Samsung planšetdatorā. Labu darbu visiem šīs spēles veidotājiem! Ļoti labi izdarīts👍👍👍
man patika spēle līdz šim, tikko atbloķēju tuksnesi. Atskaņo vissīkāko bitu kā jaunās paaudzes Pokemon, kā jūs izejat un rīkojat sava veida "nejaušas tikšanās". Progresēšana līdz šim ir pietiekami ātra. Man tiek piedāvāts pietiekami daudz jauna satura, kas neļauj spēlei pēc dažām stundām novecot.
Šī spēle ir laba, bet nevēlēties cīnīties n pie katra stūra, ko ar spēku iegrimt karā, ir garlaicīgi.. Bija misija, kurā man bija jāsavāc dinamīts, un, lai to sasniegtu, man bija jācīnās ar 10-15 botiem n kad es pametu darbu, mani piespiedu kārtā aizsūta atpakaļ uz manu mājas nometni. Jā, zinu, ka robots nodrošina lietas, kas ir nepieciešamas atjaunināšanai, taču spēcīga cīņa ar visiem robotiem ir garlaicīga, tāpēc šī iemesla dēļ tiek pārtraukta un jādzēš šī spēle. Ir jābūt veidam, ja vēlaties cīnīties, ko citādi nevarat darīt.
Es pēdējo reizi šo spēli novērtēju ar 5, jo tā ir ļoti unikāla un pārsteidzoša spēle, taču, tā kā tā vienmēr avarē, es nevaru to spēlēt tiešsaistē, es nevaru saņemt atlīdzību no arēnas, jo, mēģinot cīnīties arēnā, spēle avarē, es ļoti ceru, ka izstrādātāji kaut ko darīs to
Labi, es zinu, ka mans pirmais pārskats par spēles saglabāšanu bija tikai tas, ka es biju necilvēks... bet tagad spēle turpina avarēt, un tā ir aizkavējusies. Es nezinu, kāpēc tā notiek, un vienu reizi es pat nevarēju neko nospiest.
Skatoties ADDS > 90% GADĪJUMĀ SPĒLE AVARAŽ !!!
es zaudēju savu progresu pēc atteikšanās! un atkārtoti piesakieties, izmantojot manu Google kontu. Pirms to izdarīšanas spēle joprojām tiek rādīta bezsaistē
Būtu to novērtējis ar piecām zvaigznēm, ja tas būtu bezsaistes lietotājam draudzīgs, jo ne visiem ir labs savienojums
Garlaicīgi