Post by thyinebespocen on Feb 9, 2022 15:30:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod wiele wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
Fajna gra, może być grą na 5 gwiazdek, ale nie możesz przejść niektórych poziomów bez kupowania dopalaczy. Wydałem już 6 funtów i jestem na 40 poziomie. Szkoda, że zamierzam to odinstalować, ponieważ staje się to frustrujące, a nie pobrałem gry, żeby mnie wkurzyć i wydawać marne pieniądze. Pobrałem dla zabawy i relaksu. Więc żegnaj teraz
Podwójne reklamy?! To tylko obsesyjna, szybka grabież pieniędzy.
Ta gra jest bardzo interesująca. Tak wiele poziomów, ale mało energii. ciesz się tą grą
To fajna gra, ale trudno jest przejść do następnego poziomu gry, musisz w nią zagrać od 4 do 10 razy, zanim przejdziesz do przodu.
Kiedyś było fajnie, dopóki nie czekam na aktualizację zbyt długo i marnuję czas na granie w klatkę piersiową.. raz to zrobiono.. znowu przez 2 dni.. zmęczona gra na nim i zmęczona.. to już nie będzie zabawne.
Fajnie, ale odinstalowuję, bo jeśli w sieci i zrestartujemy grę od 1 poziomu to wyjdzie to jest problem
To świetna gra, ale ciężko jest przesuwać przedmioty i utrudnia...
To była dla mnie jedna z najlepszych gier kulinarnych, ale nie, chciałbym, żebym dała mi monety do wcześniejszej aktualizacji, masz też 5 sekund na zegarze, wystarczająco dużo, aby służyć, a oni upewniają się, że wydajesz diamenty lub pieniądze i faktycznie służysz wystarczająco. Dają monety, ale wygrywają tylko 2/3 diamentów. 40 diamentów to za dużo, aby ktoś użył do kupowania, powinno być 10. Zaraz skasuję tę grę, ponieważ spowoduje to wydatek, ponieważ porusza się tak wolno, gdy klienci do ciebie dochodzą i oszukuje, abyś nadal kupował diamenty .
kocham tę gre. chociaż utrata energii po wygraniu poziomu jest niesprawiedliwa. również proszę przyspieszyć z aktualizacjami lol. Skończyłem wszystkie obecne restauracje i tracę zainteresowanie czekaniem.
Utknąłem na poziomie 190..dlaczego trwa tak długo, zanim nowy poziom zadziała? .to jest niedorzeczne
Clumsy Ninja ایڈونچر xawc
To jest straszne!! Nawet nie trać czasu na pobieranie. Wszystkie te gry są takie same. Możesz wygrać na każdym poziomie. Kiedy osiągniesz pewien poziom, zaczynasz przegrywać, chyba że zaczniesz płacić. Odinstaluję tę grę tak szybko, jak to możliwe.
aplikacja zaczyna zwalniać, gdy przechodzisz dalej w grze lub uderzasz w trudne rundy
Cooking Joy 2 Simulatsioonmängud gmj
fajna gra, ale jeśli chodzi o energię, zabiera ją za każdym razem, gdy grasz. wygrać lub przegrać. przynajmniej w innych grach używasz życia tylko wtedy, gdy przegrasz.
fajnie, ale niektóre poziomy są zbyt trudne, prawie niemożliwe, co sprawia, że chcę usunąć grę.
Uwielbiam tę grę, w której jest dużo darmowych żyć, jeśli ich szukasz, ale chciałbym zobaczyć więcej w grze.
Świetna grafika gry i łatwa gra, ale zbyt wiele reklam pojawia się na każdym poziomie, a czasami gra nie reaguje zbyt szybko. Musiałem kilkakrotnie dotknąć klienta, zanim zamówienie zostało dostarczone.
Super polecam
Bardzo podoba mi się ta gra, ale gra została zatrzymana w smacznym Tokio w oczekiwaniu na aktualizację. To każe mi dać jedną gwiazdkę 🌟.
Jestem bardzo niezadowolony, ponieważ gra mówi, że wkrótce pojawi się nowa gra i nic się nie wydarzy w ciągu roku.... Dlaczego po prostu nie usuniesz tej gry, jeśli nie zamierzasz dodawać więcej restauracji!!!!
Uwielbiam tę grę, ale dlaczego pojawia się tak długo, zanim nowe restauracje stają się dostępne?
Gdzie jest aktualizacja? Jak wielu innych czekałem na aktualizację miesiącami. Jeśli jesteś w barze Ramen, NIE wydawaj pieniędzy na kupowanie diamentów, ponieważ nie będziesz mógł ich użyć po osiągnięciu poziomu 190.
Super gra
Kradnie nagrody, które zdobywasz. W przypadku wielu reklam utknij na poziomach na kilka dni! Okropna aplikacja, chyba że masz pieniądze.
to bardzo interesujące, ale jeśli nie oblałeś poziomu, życie wydaje się być nienaruszone.
Uwielbiam, kiedy nie mam nic do roboty. Skończyłem wszystkie poziomy, teraz czekam na więcej poziomów, to trwa zbyt długo!!
wciągająca gra..ale po zebraniu wszystkich kluczy..przestała działać na poziomie 190..z recenzji innych, wydaje się, że jest to powszechny problem, z którym boryka się wielu graczy..mam nadzieję, że zostanie on wkrótce naprawiony:(
Awatar nie zawsze wychwytuje to, co jest podsłuchiwane, co spowalnia postępy. Ten problem należy rozwiązać inaczej, w przeciwnym razie wydaje się, że gracze są ustawiani na porażkę, co nie jest dobre, jeśli programiści chcieliby, abyśmy nadal grali w grę.
Jest w porządku. Musisz dodać kilka sposobów na zdobywanie nagród i korzyści za granie w tę grę. Skala 1-10 , dam mu trudną zabawę 4: 1/2, ale robi się nudna. Jak powiedziałem, jest w porządku.
Kiedy zamierzają ulepszyć i dodać więcej restauracji? Powinieneś otrzymać więcej życia po pokonaniu poziomu lub restauracji, nie tracąc życia. Kuchenka / kelnerka nie jest wystarczająco szybka przed upływem czasu. Kiedy zamierzasz ulepszyć i dodać więcej poziomów? Za długo utknąłem w Azji..
쿠킹 조이 2 시뮬레이션 bcto
spędzaj dni próbując ukończyć jeden poziom. środkowy poziom, który nie powinien być prawie niemożliwy, ale to inna historia, lubię wyzwania, ale do końca i nie ma dokąd iść. następna strona będzie wkrótce dostępna? naprawdę?
Bardzo się rozczarowałem tą grą !!! Gram w tę grę cały dzień każdego dnia!!! Ale kiedy robię zakupy na cały dzień i wygrywam 10 dostępnych graczy, nie mam ich wszystkich!!! To zdzierstwo!!!
To świetna gra, jeśli działa poprawnie w odniesieniu do filmów, które zapewniają dodatkowe punkty lub prezenty.